close-ups

​Groeiende totaalleverancier voorziet in behoefte

Siebentools levert een uitgekiend assortiment gereedschappen, toebehoren, accessoires en verbruiksmaterialen voor doe-het-zelf winkels, bouwmaterialenhandel en de professionele vakhandel. “Wij kunnen meerdere assortimenten invullen met de ruim 150 kwaliteitsmerken die we voeren. En dat alles in één zending.”

“Doe-het-zelf en vakwerk makkelijker maken”

Een beetje verscholen in een hoek van de grote productiehal van Deli Home aan de Schelluinsestraat in Gorinchem zaagt een klein team medewerkers plaatmateriaal op maat. Aangestuurd door data uit de configuratoren kunnen de machines de verschillende soorten hout tot op de millimeter nauwkeurig zagen. “Vervolgens vindt het gezaagde hout via de retail zijn weg naar de klant die het hout heeft besteld”, zegt Marten Karelse.

Bison Cleaning zorgt voor een schoon en gezond huis

De nieuwe lijn schoonmaakproducten die Bison afgelopen jaar introduceerde zorgt voor een schoner en daarmee gezonder huis. Het concept van Bison Cleaning is compact, compleet en competitief. “Waarom zou je nog in zes meter van ontelbare varianten investeren als je met onze meter 80% van alle consumentenproblemen kunt oplossen?”

Slim en waterbesparend tuinieren

Gardena zorgt ervoor dat tuinliefhebbers overal ter wereld hun tuin kunnen laten maaien en bewateren. Computers, sensoren en een app communiceren daarvoor met elkaar. Ze meten bijvoorbeeld de temperatuur en bodemvochtigheid, waardoor er geen druppel water verspild wordt. “De ontwikkeling van slim tuinieren gaat in een razend tempo. Besparing, comfort en tijd. Daar draait het allemaal om.”

“Op interne logistiek kan flink bespaard worden”

Met de compacte heftrucks en magazijntrucks van MotracLinde kan elk product in de bouwmarkt snel en efficiënt verplaatst worden. Van 100 kilo tot 60 ton en van bulkvoorraad tot kleine onderdelen. MotracLinde werkt voor veel verschillende bedrijven, waaronder de ijzerhandel en bouwmarkten. “Klanten profiteren van onze 65 jaar lange logistieke ervaring. Die krijgen daarmee een betere, snellere en goed­kopere interne logistiek.”

“Prijsdoorbraak in smart”

Voor Eglo Verlichting wordt 2020 het jaar waarin de Smart-collectie lichtbronnen flink wordt uitgebreid. Komen deze maand zes nieuwe slimme lichtbronnen op de markt, komende zomer worden er nog eens twaalf aan het assortiment toegevoegd. “Daarmee komen we op een totaal van 25 lichtbronnen en accessoires binnen de collectie die inmiddels uit meer dan honderd producten bestaat”, zegt Paul Nagelkerken, managing director. “Daarnaast komen we nu ook met een prijsdoorbraak die smart lichtbronnen op bijna hetzelfde prijsniveau als de reguliere producten gaat brengen.”

 

“Uitblinken in de juiste prijs-kwaliteitbalans”

Een bijzonder uitgebreid eigen assortiment non-paint artikelen gecombineerd met jarenlange en gedegen kennis van de markt. Daarmee onderscheidt Versluis uit Barendrecht zich van andere verfgroothandels. “Met onze eigen merken en private labels zijn wij een unieke partner voor de bouwmarkt, ijzerwaren-  en verf- en behangspeciaalzaak. Met meer dan tienduizend artikelen uit voorraad leverbaar, vinden onze dealers altijd wat ze nodig hebben. In de kwaliteit die zij wensen en tegen de beste prijs die daarbij past.”

“Onderscheiden met exclusieve eigen non-paint lijn”

Vier verfgrossiers die samen kansen zien voor een onderscheidend en exclusief non-paint assortiment. Dat is kort gezegd de basis achter Flocx. Een nieuw merk non-paint artikelen dat begin 2020 officieel is gelanceerd. “Vooral de winkels in de servicemarkt kunnen hiermee waarde toevoegen voor de consument en henzelf. Die gaan onze producten namelijk niet terugvinden in de grote bouwmarkten, maar kunnen met Flocx over een exclusief, helder en kwalitatief assortiment beschikken.”

Pagina's

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief