Sessie

Nationale DHZ-Sessie 2020

MIX neemt haar verantwoordelijkheid en stelt de Nationale DHZ Sessie van 20 mei uit. We weten niet precies waar het heengaat de komende weken. Maar als de situatie verbeterd is, heeft iedereen in de sector in mei waarschijnlijk andere prioriteiren dan de DHZ-Sessie. En als de situatie niet verandert, is de Sessie sowieso geen optie. Als alternatief hebben we voorlopig 16 december gepland. We hopen dat we dan samen kunnen komen en in gezondheid terug kunnen kijken op een opmerkelijk jaar. In de tussentijd houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. We wensen alle branchegenoten veel sterkte en succes in deze uitzonderlijke situatie. Blijf allemaal gezond en let goed op elkaar. Reeds aangeschafte entreekaarten voor de Nationale DHZ Sessie van 20 mei bijven geldig voor de nieuwe Sessie.

“China werkt in hoog tempo aan transformatie”

Om de kern van zijn betoog kracht bij te zetten, begint Ed Sander zijn bijdrage aan de Nationale DHZ Sessie met een kort televisiefragment. Daarin is retail- en marketingdeskundige René Repko aan het woord over retailontwikkelingen. “We richten ons hier nog steeds op Amerika als het gaat om nieuwe concepten en ontwikkelingen, maar geloof me: het gebeurt in China. Daar wordt new retail vormgegeven en liggen ze mijlenver voor op ons, maar ook op Amerika.”

“Zorg dat je speedboot op volle snelheid blijft”

Het verhaal van autocoureur en rasondernemer Tom Coronel laat zich lezen als een spannend jongensboek. Gewaagde acties, snelle beslissingen en succes gevolgd door tegenwerking, onbegrip en uiteindelijk zelfs een bankroet in 2019. Op het podium van de Nationale DHZ Sessie laat Coronel zich graag bevragen over zijn online avonturen. “We hadden aanvankelijk geen idee wat we aan het doen waren, maar gezien het succes vervulden we wel een klantbehoefte.”

“In kleine stapjes steeds verder richting toekomst”

Dat in de ontwikkeling van de digitale customer journey de laatste jaren grote stappen zijn gezet, laten Dave Veerman en Marcel de Bruin van SAP zien op het podium van de Nationale DHZ Sessie. Aan de hand van een persoonlijk praktijkvoorbeeld toont het duo dat vooral het intelligent maken van big data de mogelijkheden en kansen enorm vergroot.

Bruisende Nationale DHZ Sessie groot succes

De locatie van de Nationale DHZ Sessie 2019 is bijzonder treffend gekozen en met recht een schot in de roos. De KNVB Campus in Zeist ademt in alles topprestatie en inspiratie en sluit daarmee naadloos aan op de ambities van alle aanwezigen in de zaal. De absolute top van doe-het-zelf in Nederland is deze woensdag in mei naar Zeist gekomen voor een boeiend programma met een stevige basisplaats voor digitalisering.

“Realiteit die uitdaging en kansen biedt”

Zonder de andere sprekers van de Nationale DHZ Sessie tekort te willen doen, is hij voor veel bezoekers toch wel de ‘hoofdact’ van het programma. Albrecht Hornbach, CEO en hoogste baas van het gelijknamige Duitse familiebedrijf. Het was Marc Nelissen, uitgever van Vakblad MIX gelukt om de eigenaar van inmiddels  14 Hornbach-­vestigingen in Nederland zijn visie op digitalisering te delen met de aanwezigen in de zaal.

Nationale DHZ-Sessie 2018

Op MIX' Nationale DHZ Sessie van 2018 is Steven van Belleghem dé topspreker! In een duizelingwekkende presentatie laat hij ons zien in welk ijltempo de consument verandert. En aan welke eisen we binnenkort moeten voldoen. Wij allemaal... Dat beaamt ook Machiel Tiddens, Senior Director E-commerce van Ahold. Hij vertelt over de manier waarop Ahold aan e-commerce bouwt.

Pagina's

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief