Zoekgedrag: boormachines

Zoekgedrag: boormachines

Bij de zoektocht naar een boormachine is online een onmisbare schakel in het oriëntatieproces. In deze rubriek laat vergelijkingssite Kieskeurig.nl de cijfers achter de trends zien. Op welke producteigenschap­- pen en specificaties van een boormachine wordt gefilterd? En naar welke merken wordt online het meest gezocht?

Op Kieskeurig.nl vergelijken Nederlandse consumentenproducten, prijzen en winkels met elkaar. De website telt 170.000 unieke bezoekers per dag, waarvan 92% een aankoopintentie heeft. In deze rubriek deelt Kieskeurig.nl cijfers over de zoek- en koopintentie van de Nederlandse consument. In dit nummer: boormachines. Bij deze productgroep zijn de belangrijkste filteropties: merk, type, voltage, capaciteit, reviewbeoordeling en prijs.
 
Soorten boormachines 
Onder de groep boormachines vallen verschillende types. Filter­opdrachten voor de accuboor-schroefmachine komen het meeste voor, gevolgd door de boorhamers en reguliere boormachines. De zoektermen van consumenten worden steeds specifieker, waardoor Kieskeurig.nl steeds meer typen boormachines kan specifiëren. Zo kan de consument

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief